Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PROIECTAM IMAGINEA CARE VA REPREZINTA
PROIECTARE ARHITECTURA, DESIGN INTERIOR, AMENAJARI EXTERIOARE

Proiectam pentru dumneavoastra. Suntem inspirati de clientii nostri, constructiile pe care le proiectam fiind o expresie a persoanelor ce le utilizeaza, sau a activitatilor care se desfasoara in acestea. Folosind forme arhitecturale unice si expresive, noi cream constructii distincte care va reprezinta, permanent legate de contextul lor fizic si cultural.

Firma ArhiDinamiK ofera servicii de proiectare complexe imbinand solutii functionale si tehnice in construirea imaginii care va reprezinta. O echipa tanara si dinamica, alcatuita din arhitecti atestati, sta la dispozitia dumneavoastra pentru a elabora eficient si rapid expresia fizica a imbinarii ideilor, imaginatiei si creativitatii in concordanta cu dorintele clientilor si indeplinind exigentele de calitate, functionalitate si cost. Proiectarea avansata asistata de calculator permite firmei sa abordeze proiecte de diferite dimensiuni si deasemenea sa prezinte clientilor imagini virtuale realiste ale proiectelor, folosind programe cu licenta specializate pentru proiectare: ArchiCAD, Art-Lantis.

 

Asociati

arh. Andrei Serban inscris in tabloul national al arhitectilor cu nr. 4625
arh. Karin Serban inscrisa in tabloul national al arhitectilor cu nr. 4624

Consideram ca in realizarea unui proiect specialitatile implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie sa conlucreze pentru a defini un tot unitar. Arhitectura, structura si instalatiile asigura calitatile unei cladiri: compozitia, functionalitatea, siguranta, confortul, eficienta si intretinerea in timp. In acest scop, firma ArhiDinamiK preia proiectele in calitate de Proiectant General, asigurand prin colaboratori toate specialitatile necesare in realizarea acestora.

 

 • Arhitectura

  - consultanta specializata
  - proiectare
  proiecte complete pentru orice tip de program: locuinte unifamiliale, locuinte colective, ansambluri rezidentiale, case de vacanta, cladiri de birouri, cladiri publice, showroom, cladiri industriale

  - restaurare – reabilitare
  restaurare, consolidare, extindere, recompartimentare, refunctionalizare

  specialitati : arhitectura, structura, instalatii:

  etapele proiectului:
  studiu de fezabilitate
  Definitivarea impreuna cu beneficiarul a temei de proiectare, schite de partiuri si modelare vizuala.

  PAC – proiectul pentru autorizatia de construire calcul termotehnic, scenariu la foc, fise tehnice, asistenta in procesul de autorizare

  PT – proiectul tehnic
  DDE – detalii de executie pentru santier, asistenta pe santier

   

 • Amenajari exterioare – peisagistica, gradini, piscine, terase

 • Design interior

 • Mobilier